TROSANI CZ&SK

cs  
banner

Blik, a je to!

BLIXZ FashionTrosani právě představuje novinku Blixz, kterou si už stihly oblíbit americké i evropské celebrity a pochlubit se jí při defilé na červených kobercích prestižních společenských událostí. I vy si nový stylový a trendy doplněk nehtů zamilujete. Stačí se seznámit, třeba právě teď!

Bleskový a trendový módní doplněk - nekonečné možnosti barev a vzorů: od růžových a červených přes zlaté, stříbrné a černobílé, vzory decentní, fantazijní i hodně divoké. S Blixz je totiž možné cokoli! Blixz se stejně dobře hodí na domácí použití jako na rozšíření salonních služeb. Vyzkoušejte a přesvědčte se na vlastní nehty.

V oboru pod názvem Blixz objevíte velmi tenké samolepící fólie v mnoha lákavých designech určené k použití na nehtech rukou i nohou. Dosáhnete s nimi snadno a rychle, v nehtovém salonu i doma, výtečných kombinací s vaším oblečením. Fólie Blixz se zalíbí zaměstnaným ženám, milovnicím módních trendů, ale i romantickým či sportovní typům. Všichni si přijdou na své!

Nikdy nebylo snadnější sladit módu s kosmetikou! Blixz - nový, kreativní a trendy doplněk. Nehty v duchu klasiky, posledních módních trendů, romantiky nebo sexy stylu.

Mnoho amerických celebrit již objevilo výhody atraktivní novinky a mohli jsme obdivovat jejich dokonalý a sladěný „look" na prestižních akcích při defilé na rudých kobercích, na fotkách ve společenských časopisech. Blixz Trend Team právě zásobuje i evropské celebrity a jejich stylisty novinkou, která i jim nejspíš padne do oka (tedy spíše na nehty!). Přitom aplikace je tak rychlá a snadná!

Jakými výhodami se Blixz pyšní?

  • žádné schnutí
  • žádné odlupování
  • bez parfemace
  • dlouhotrvající vysoký lesk
  • efektní vzhled
  • individuální design
  • pro nehty rukou i nohou
  • inovativní přístup

Aplikace Blixz

Vyberte si správnou velikost. V Blixz balení najdete vždy dva štítky po osmi foliích v průměrné velikosti nehtů. Pokud potřebujete upravit šířku, část fólie odstřihněte, abyste zamezili jejímu přilepení na postranní valy nehtu. Vybranou fólii sejměte z podkladu a přiložte lepící plochou na nehet. Mírně ji přitlačte a uhlaďte, zvláště po stranách nehtu a u nehtové kůžičky. Přesahující fólii mírně přehněte přes špičku a hranu nehtu, poté fólii odpilujte jemným pilníkem. A je to! není potřeba žádné schnutí, nečekáte, nemarníte čas! Jediné co potřebujete je čas potřebný k aplikaci, což je asi tak pět minut. Přírodní nehty (ideální k aplikaci jsou krátké nebo střední) jsou fólií rovněž chráněné a mechanicky zpevněné (pokud jsou správně udržované). Blixz fólie se netřepí, nepoškrábe a nerozmaže se. Můžete si užívat bezstarostné dny a týdny s dokonale upravenými nehty a efektem podobným buď laku na nehty, anebo nail artu, podle toho, jaký vzor Blixz si vyberete.

K Blixz fóliím si pořiďte i přípravnou sadu k zatlačení kůžičky a upravení tvaru a povrchu nehtu před aplikací. nástroje vám taktéž pomohou při aplikaci - k přitisknutí fólie, k upravení jejího tvaru na nehtu.

Vyzkoušejte ultratenké fólie Blixz s ohromujícím efektem a nechejte své okolí obdivovat vaše dokonalé nehty!

Blixz seženete v autorizovaných salonech Trosani anebo od 14.12.2009 v e-shopu na trosani.cz (vzorník naleznete zde).

Blixz vypadá skvěle na nehtech rukou i nohou!

Už vyzkoušely Blixz!

  • „Instantní nehty" Blixz se mi zalíbily, snadno se dají aplikovat a efekt je ohromný, každý si mých nehtů všimne!
  • na dovolené i v písku u moře můžu potvrdit, že Blixz drží a v neporušeném stavu s vámi stráví celou dovolenou, i dvoutýdenní!
  • líbí se mi vzory, které jsou k mání a dají se skvěle sladit s oblečením, které si vyberu. Je kratší aplikovat si nehtové fólie Blixz než nalakovat a čekat na uschnutí laku. navíc se nemusím omezovat na jednolitý odstín, ale mám rovnou skvělý design!
  • Blixz se krásně leskne a vydrží dlouho, fólie sundám až když mám viditelně odrostlý nehet stejně jako u laku na nehty, ale ten se vždycky stihne dřív poškodit a oloupat, to u Blixu neznám.
Blik, a je to! Blik, a je to! Blik, a je to! Blik, a je to! Blik, a je to! Blik, a je to! Blik, a je to! Blik, a je to! Blik, a je to! Blik, a je to! Blik, a je to!

Nejbližší kurzy

Copyright ©2024 TROSANI CZ&SK s.r.o. | Developed by GOOD AGENCY