TROSANI CZ&SK

cs  
banner

Revoluční TROSANI novinky na veletrhu INTERBEAUTY Prague

Cukrově_sladká_a_sametově_jemná_péče_o_ruceLetošní novinky, které představíme 2 týdny po jejich světové premiéře, jsou vskutku revoluční. Více se o nich dočtete v magazínu HAND & NAIL NEWS, jehož tištěnou verzi vám rádi předáme přímo na Interbeauty Prague.

Už bylo na čase!

Je slogan, který doprovází představení nové generace lakování nehtů. LAC ME spojuje mnoho výhod do jednoho produktu:
> žádné odprýskávání
> krátká doba schnutí do 60 sekund
> povrch odolný proti poškrábání
> trvanlivost až 4 týdny
> rychlé a jednoduché lakování
> zpevnění přírodních nehtů
> snadné odstranění
> LACME je ideální služba pro váš salon. Je rychlá a efektivní, vysoce zisková s důrazem na získání nové klientely!

SWITCH IT!

SWITCH IT! jsou magnetické laky a barevné gely, které mohou být měněny magnetickými razítky s různými vzory. Tento Nail Art je rychlý, efektivní a jednoduše realizovatelný v praxi. Vytvořené decentní motivy jsou velmi líbivé a nadchnou i zákazníky, kteří běžně nazdobené nehty nenosí.

SUMMER FEELING!

Nejnovější letní trendy jsou zde!
Heslem letošního léta je vychutnávat si barvy. Ať již pestrobarevné či signální, vše je povoleno.Všichni mezinárodní módní návrháři se shodují: čím nápadnější, tím lepší!
Barvy jako je zelená, žlutá a fialová jsou kombinovány s růžovou a červenou. A právě proto je nový styl TROSANI nazván Summer Feeling - Letní nálada!

Neomezená rozmanitost Nail Art gelů 2011

Splash - nové barevné trendy jsou svěží a výborně se hodí ke kreativnímu letnímu Nail Artu.
Nejpozoruhodnějšími vlastnostmi XS BAREVNÝCH GELŮ jsou vynikající krycí schopnosti, trvanlivost a velmi jednoduché použití. Na veletrhu Interbeauty Prague představujeme 25 nových odstínů.

FEEL GOOD

Pěstěné ruce jsou „DŮLEŽITÉ" pro každou ženu, která oceňuje mladistvý a zdravý vzhled. TROSANI vyvinula dva nové produkty speciálně vyhovující potřebám péče o suchou a namáhanou pokožku.
Cukrový peeling a Krém proti stárnutí vám přináší cukrově sladkou & sametově jemnou péče o ruce s garantovaným výsledkem.

Nejbližší kurzy

Copyright ©2024 TROSANI CZ&SK s.r.o. | Developed by GOOD AGENCY